Reviews

10

Helend

Enige tijd geleden heb ik bij Caroline de Heart & Soul Healing gedaan. Wat een reis! Mijn systeem was de dagen erna nog van de leg, dit is bij mij vaak een teken dat we diep zijn gegaan (en ik ervoer dit tijdens de healing ook) en dat er oude patronen naar de oppervlakte zijn gekomen en zijn opgeschoond. Ik voelde me letterlijk een ander, lichter mens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 3 maart 2020
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rediscover yourself! The heart and soul healing is an amazing journey into your past, your belief and your deepest thoughts. I highly recommend it to everyone looking to improve his/her life by regaining control and confidence for their actions, their feelings or choices in life. I personally felt immediately much more free, positively energized and in synch with who I am and want to be. Thanks Carolyn for your empathy, professionalism and simply for making me so comfortable through the whole process.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NL - 28 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zo dankbaar dat ik bij Caroline de Heart & Soul Healing heb mogen doen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. De healing was erg intens en heel bijzonder. Ben heel blij dat ik deze healing heb gedaan en raad het iedereen aan. Voel me zoveel lichter en fijner, ben bevrijd. Dank hiervoor lieve Caroline! X
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zo respectvol, zo deskundig. Wat een liefdevolle manier om oude ballast, energieen kwijt te raken. Ik voel me eindelijk heel en dankbaar. Dankbaar dat ik na een jarenlange zoektocht bij Caroline terecht ben gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25 februari 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een hele bijzondere ervaring. Ik wist niet wat het resultaalt zou zijn maar na 3 weken voel ik mij al energieker en rustiger in mijn hoofd! Dankjewel Caroline 🙏🏼
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 februari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam bij Caroline terecht voor behandeling van Happy Brain Works. Mijn eerste indruk voelde al goed. Zij stelt je op je gemak, is een zeer warme persoonlijkheid. Daardoor vertrouwde ik haar meteen. De sessies waren erg bijzonder. Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin. Door haar heb ik inzicht gekregen waar mijn pijnpunten lagen ook door ervaringen in mijn jeugd waardoor ik onzeker was in mijn werkrelaties. Ik ben dankbaar te mogen zeggen dat ik nu de betere versie van mezelf ben. Caroline heeft ervoor gezorgd dat ik nu innerlijke rust heb, inzicht in mezelf en de wond van onzekerheid geheeld is. Ik ben haar eeuwig dankbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 januari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Caroline is een heel fijn hartelijk persoon. Ze neemt de begeleiding heel serieus, ze legt alle stappen uit. De behandeling is fijn, een warm bad en met genoeg handvaten om thuis zelf weer aan de slag te kunnen. Caroline is een zeer intuitief iemand, heeft duidelijk heel veel scholing gehad op tal van gebieden, dit kom terug in onze diepgaande gesprekken. Al met al een topervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 december 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een ontmoeting met Carolien is een diepe ontmoeting met je spirituele ik. Zij geeft toegang tot het open hart wat je altijd bent geweest. Liefde stroomt vrij door haar heen en door je daaraan over te geven kom je jezelf tegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 augustus 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds ik Caroline heb ontmoet, draagt ze bij aan belangrijke ontwikkelingsfases in mijn leven. Je komt veel mensen tegen op je pad. Van sommige weet je dat je ze later nog dankbaar bent. Caroline is daar één van. Hoe ze je ook helpt, op jouw manier, haar begeleiding is voor altijd voelbaar. Ik sluit me volledig aan bij de recensies van Cécile, Shirley en Jennifer. En bij ieder die een liefdevolle achterlaat - Ahe!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De coaching-sessies met Caroline waren ontzettend fijn, leerzaam en prettig! Ze is een fantastisch mens waar ik graag van Den Haag naar Amsterdam voor reisde om met haar aan de slag te gaan. Ik heb enorm veel aan haar hulp gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenoord - 5 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg blij met de coaching van Caroline Schaay. Al vanaf het in-take gesprek wist zij mijn situatie te doorgronden en mij met concrete adviezen te helpen. De sessies waren iedere keer voor mij een geweldige eye-opener. Ik ben mijzelf veel beter gaan leren kennen en we weet nu beter wat ik moet doen om sterker in het leven te staan. Caroline is een fijne professional die holistisch naar mij heeft gekeken. Met scherpe vragen, diepgaande gesprekken en helende woorden mij heeft geraakt in geest, ziel en lichaam. Dankjewel hiervoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Myn ervaring met caroline , geweldig een deskundig en liefdevolle vrouw die heel goed weet waar ze voor staat . Ik heb er heel veel steun en liefde tydens onze sessie's gekregen het is een engel .🙏❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 4 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ervaar haar als een hele krachtige vrouw, ze legt de vinger op de juiste plek, waardoor ik echt de diepte inging. Maar alles gebeurde op een pure, liefdevolle en veilige manier, door haar heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Ik ben thuisgekomen in mezelf, ik sta in mijn kracht en ik volg mijn hart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 2 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb twee hele mooie en bijzondere ervaringen gehad bij Caroline. De trainingsweek thuiskomen in jezelf op Ibiza en daarnaast ook de Heart & Soul healing. Ze is een geweldige liefdevolle en professionele coach. Kan zich goed inleven, straalt enorm veel rust uit, geeft veel vertrouwen en door haar behandelingen helpt ze je om dingen uit het verleden los te laten waardoor je innerlijk weer gaat bloeien! Hierdoor zal je ook zeker enorm gaan “groeien” als mens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 2 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als deelnemer aan de trainingsweek "Thuiskomen in je Zelf" heb ik ervaren hoe deskundig en empathisch Caroline is. Die week was voor mij life-chancing mede door de professionele begeleiding van Caroline. Zij voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, waardoor je makkelijker zaken los kunt laten. Ze heeft een bijzonder fijne stem, wat heel fijn is bij geleide meditaties. De trainingsweek zat heel goed in elkaar. Ik zou iedereen zo'n week met Caroline gunnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Varsseveld - 28 februari 2018
15 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10