Reviews

10

Deurtjes die dicht waren gingen weer open en alles werd lichter

Als je bij Caroline langs gaat, kun je rekenen op een transformatie. Waar je vooraf zorgen, trauma's, angsten of belemmeringen ervaart, verlaat je als een lichter mens de deur. Caroline gaat tijdens haar behandeling samen met jou de worstelingen in het leven aan. Dat is soms eng, verdrietig of lastig, maar voor een mens heel belangrijk. Je gaat dingen voelen, zien en beleven en komt uiteindelijk uit bij de persoon zoals die ooit op de wereld werd gezet. En geloof me, dat is een heel fijn gevoel. Ik zweefde letterlijk de kamer uit en voelde me nog nooit zo licht en opgelucht. Zit je even vast? Blijf je tegen dezelfde patronen aanlopen? Of worstel je met jouw gedachten? Dan weet ik zeker dat je bij Caroline terecht kunt. Zij zet de deurtjes open die wellicht lang dicht waren en helpt je weer met groeien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 1 oktober 2021
10

Openbaring

Twijfel je? doe het!! Wat deze week mij heeft opgeleverd kan ik moeilijk in woorden uitdrukken. De veiligheid die Caroline en Sander neerzetten heeft er voor gezorgd dat ik 100% kon geven en dus ook alles er uit kon halen wat er voor mij in zat. Mijn dankbaarheid is groot <3 Bij de groeps soul healing is er iets in mij open gegaan. Ik ben meer in contact met mijzelf en heb bepaalde oude patronen achter mij gelaten. Eigenlijk is het bijna niet te beschrijven. Als het aan mij ligt ga ik zeker nog een keer weer. Ik heb zelfs af en toe heimwee haha.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 30 juni 2021
10

Fantastische vrouw met een fantastiche aanpak

Caroline is iemand waarbij je alles kwijt kunt. Zij oordeelt niet, maar stelt de juiste vragen en geeft tips en adviezen waarmee je verder kunt (en gaat!). Ik heb zaken losgelaten en geaccepteerd waarvan ik niet wist dat ik er mee zat. Ik voel me bevrijd en ik kan weer mezelf zijn. Het is heel wonderlijk wat er gebeurt tijdens sessies met Caroline en ik blijf haar voor altijd dankbaar voor hoe zij me heeft geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 16 maart 2021
10

Verhelderend en rustgevend

Wat een warm bad is het om bij Carolien ontvangen te worden. Helemaal omhuld met energie en warmte. Het is een bijzondere sessie die diep gaat en heelt op vele lagen. Inzicht gevend op oude thema's en vooral het loslaten wat nu niet meer nodig is. Intens maar omhullend. De sessie werkt nog steeds door. Nu is het alweer een paar maand geleden en nog steeds komen er momenten terug die helend zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ASSEN - 11 maart 2021
10

Diepgaand, opschonend transformerend,

De sessie die ik bij Caroline heb ontvangen was groots. Drie uur lang zijn we bezig geweest met opschoning, terughalen van dat wat door de levens heen was achter gebleven.......en nog zo veel meer. In een bad van zuiver licht en liefde werkt Caroline door verschillende energie lagen heen. De sessie werd stevig door haar gedragen. Prachtig!!!!! Op vele fronten, waar ik geen besef van had, heeft de sessie me afronding gebracht en is er ruimte in mij ontstaan. Een soort gevoel van diepere heelheid. Dankjewel lieve Caroline voor het neerzetten van jouw kwaliteiten en missie in deze wereld. Aniet Langeveld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steensel - 14 januari 2021
10

Ik voel me compleet, nu een lange zoektocht naar mijzelf (buiten mijzelf) teneinde is

Ik werd me sterk bewust van de verschillende terugkerende thema’s in mijn leven; zoals het mezelf niet op waarde weten te schatten, het niet duidelijk aan kunnen geven van mijn grenzen en mijn neiging om mezelf te zeer te laten versmelten met de energie van anderen en hun levensweg. Tijdens de Heart & Soul Healing hebben Caroline en ik samen gekeken hoeveel energie van anderen zich verbonden had met die van mij. Het was best confronterend om onder ogen te zien hoe sterk de mening en energieën van anderen in en op mijn wijze van leven van invloed zijn geweest en nog steeds waren. Na deze bewustwording en de door mij gegeven toestemming om deze energetische verstrengelingen met anderen te verbreken, heeft Caroline met behulp van diverse zachte technieken mijn energieveld opgeschoond en weer van mij gemaakt. Hierna hebben we diverse in het verleden en in het hier en nu levende thema’s doorleefd. Zodat ik meer regie heb over mijn eigen leven, me meer thuis voel in mijn lichaam en hier op Aarde. Mijn weerstand tegen het hier op Aarde zijn is verdwenen waardoor ik meer liefde en vreugde kan ervaren. Te-vrede-nheid is een mooi woord om aan te geven wat ik in mezelf voel en waarneem. De leegte in mij is opgevuld met mijn eigen totale aanwezigheid, met zelfliefde en een grote diepgevoelde liefde voor het leven en voor Al-dat-Is. Ik heb de Heart & Soul Healing en de liefdevolle wijze waarop Caroline dit alles begeleidt ervaren als een groot cadeau voor mezelf en daaruit voortvloeiend ook voor anderen door mijn nieuwe wijze van Zijn. Na de healing sessie voelde ik me uitgeput en in een soort niemandsland tussen verleden en toekomst in, dus eigenlijk helemaal in het hier en nu. In de dagen erna ontstond er een enorme rust en vrede in me en werden er kleine en grote veranderingen voelbaar en zichtbaar. Mijn oude manier van in het leven staan is echt verleden tijd en mijn nieuwe ik zet met zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht de eerste stappen op mijn nu geheel eigen pad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Michielsgestel - 17 december 2020
10

Onbeschrijflijk dankbaar!!!

De Trainingsweek “Thuiskomen in jeZelf” is het mooiste cadeau voor mijzelf geweest. Ik ben Sander en Caroline zo ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben kunnen betekenen. De eye-openers zijn niet meer op te tellen, zoveel heeft het gebracht. Met geen 1000 woorden kan ik omschrijven wat voor magische ervaring dit was. Ik raad dit iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10 december 2020
10

Prachtige liefdevolle afgestemde ervaring.

Caroline is heel afgestemd en nam alle tijd om alles goed uit te leggen. Ik vond het spannend en tegelijkertijd voelde ik me heel veilig. Ik kon me laten zaken en me helemaal openen en vertellen over alles. Zo bijzonder hoe het diepe weten in mij kon spreken. Magische ervaring. Ik voel dat het lichtheid en eigen ruimte brengt. Heel dankbaar ben ik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 1 december 2020
9

Overtuigingen en oude patronen zijn losgelaten.

De heart en soul healing was intens transformerend. Caroline heeft de kwaliteit om je helemaal thuis te laten komen bij je ware essentie, mijn innerlijk weten. Ik kan mijn leven nu vanuit een ruimer perspectief zien, het grote plaatje is helder geworden waardoor oude overtuigingen niet meer dienen en zich nu ook minder aandienen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 15 november 2020
10

Caroline expertly guided me to see exactly what I needed.

I have worked with several KI facilitators and, in my experience, Caroline is one of the very best. Her way of guiding the session is very gently and in her guidance it is easy to relax and see exactly what the underlying problem is. I have done several sessions with Caroline and always felt completely safe and had very important shifts happen as a result of these sessions. I highly recommend doing some sessions with Caroline.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Finland - 6 november 2020
10

fantastische healing van een een krachtige liefdevolle vrouw

In een veilige setting word je door Caroline volledig op je gemak gesteld. Met haar liefdevolle aandacht is ze helemaal bij je. De healing is diepgaand en werkt nog lang na. Zeker een aanrader om oude stukjes en haakjes aan personen los te laten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen - 2 november 2020
10

mijn ervaring in één woord is dankbaarheid.

Afgelopen maand heb ik bij Caroline de haert en soul healing en de familie opstelling gedaan! Bij de haert en soul healing heb ik oude pijnen mogen voelen en loslaten, waar ik het bestaan niet van wist. Dagelijks ervaar ik nog dat healing fysiek en mentaal doorwerkt. De familie opstelling heeft mij geholpen met diepere inzichten in mijn familie systeem en hoe men naar mij kijkt. Door mijn uitzendingen ervaar ik een verstoorde relatie in mijn ouderlijk gezin. De opstelling heeft mij dan ook geholpen hoe ik hier aan kan werken door in te zien ‘hoe’ mijn familie naar mij kijkt en de conditionering erop. Direct na de familie opstelling ontstond healing in het gezin. Ook heb ik zelf acties kunnen ondernemen door de inzichten die ik verkreeg tijdens de familie opstelling. Mijn gevoel die ik hier aan over heb gehouden is dan ook ‘waardevol’. Caroline weet dan ook een hele veilige, open, warm en vertrouwde setting te creëren, Caroline bedankt daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 15 oktober 2020
10

Magisch, helend, fijnafgestemd, diepgaande opschoning

Caroline ervaar ik als een diep betrokken, fijnafgestemde, liefdevol aanwezige vrouw. De sessie was een intens en toch moeiteloos proces van heling, opschoning, inzichten die ik tot in mijn kern én fysiek heel diep kon ervaren. Ik voel eeuwen lichter 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - 29 september 2020
10

Heart and Soul Healing

Caroline is a very special woman with a great gift for this work. It was a very powerful session of clearing unwanted and negative energies from my body and welcoming pure soul energy and realignment. Very powerful. Thank you and highly recommended.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 28 september 2020
10

Ongeloofelijk effectief

Als sceptisch persoon ben ik enorm overdonderd door het resultaat van zoom sessies met Caroline. Haar 'zelfonderzoek methode' bracht direct resultaat. Dat het goed zou zijn had ik wel verwacht, maar naar 1 sessie al zoveel resultaat heeft een enorme indruk en respect voor Carolien's vaardigheden achter gelaten. Met enige ervaring in therapien en methodes sta ik hiervan toch wel echt te kijken. Dankjewel Caroline !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30 juni 2020
10

“Wat een toewijding en vertrouwen voel je bij Caroline.”

‘Nog nooit heb ik iemand meegemaakt die mij helpt met zo’n enorme toewijding en vertrouwen. Het inspireert me iedere keer opnieuw om zo ook met mezelf om te gaan. Ik durf ook met volle overtuiging te zeggen, dat de dingen waarvan ik nooit durfde te dromen dat ik ze ook kon waarmaken of überhaupt verdiende, zijn nu in mijn leven dankzij de inzichten en methodes van Caroline. Met veel dankbaarheid geef ik dan ook dit cijfer.’
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weesp - 30 juni 2020
8

Heart and soul healing op afstand

Op 27 maart 2020 heb ik een heart and soul healing gehad van Caroline op afstand. Ik vond het een bijzondere ervaring, om thuis in je vertrouwde omgeving een healing krijgen (via zoom) voor mij voelde dit goed en door de goede afstemming met Caroline merkte je de afstand niet. Zij is met haar volle aandacht bij het proces van de healing en houd alles goed in de gaten. Ik voelde me veilig en dat was voor mij het belangrijkste. Zij heeft aandacht voor het proces maar ook voor de nazorg als je vragen hebt. Hele fijne ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BILTHOVEN - 5 april 2020
10

Helend

Enige tijd geleden heb ik bij Caroline de Heart & Soul Healing gedaan. Wat een reis! Mijn systeem was de dagen erna nog van de leg, dit is bij mij vaak een teken dat we diep zijn gegaan (en ik ervoer dit tijdens de healing ook) en dat er oude patronen naar de oppervlakte zijn gekomen en zijn opgeschoond. Ik voelde me letterlijk een ander, lichter mens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 3 maart 2020
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rediscover yourself! The heart and soul healing is an amazing journey into your past, your belief and your deepest thoughts. I highly recommend it to everyone looking to improve his/her life by regaining control and confidence for their actions, their feelings or choices in life. I personally felt immediately much more free, positively energized and in synch with who I am and want to be. Thanks Carolyn for your empathy, professionalism and simply for making me so comfortable through the whole process.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NL - 28 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zo dankbaar dat ik bij Caroline de Heart & Soul Healing heb mogen doen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. De healing was erg intens en heel bijzonder. Ben heel blij dat ik deze healing heb gedaan en raad het iedereen aan. Voel me zoveel lichter en fijner, ben bevrijd. Dank hiervoor lieve Caroline! X
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zo respectvol, zo deskundig. Wat een liefdevolle manier om oude ballast, energieen kwijt te raken. Ik voel me eindelijk heel en dankbaar. Dankbaar dat ik na een jarenlange zoektocht bij Caroline terecht ben gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25 februari 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een hele bijzondere ervaring. Ik wist niet wat het resultaalt zou zijn maar na 3 weken voel ik mij al energieker en rustiger in mijn hoofd! Dankjewel Caroline 🙏🏼
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 februari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam bij Caroline terecht voor behandeling van Happy Brain Works. Mijn eerste indruk voelde al goed. Zij stelt je op je gemak, is een zeer warme persoonlijkheid. Daardoor vertrouwde ik haar meteen. De sessies waren erg bijzonder. Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin. Door haar heb ik inzicht gekregen waar mijn pijnpunten lagen ook door ervaringen in mijn jeugd waardoor ik onzeker was in mijn werkrelaties. Ik ben dankbaar te mogen zeggen dat ik nu de betere versie van mezelf ben. Caroline heeft ervoor gezorgd dat ik nu innerlijke rust heb, inzicht in mezelf en de wond van onzekerheid geheeld is. Ik ben haar eeuwig dankbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 januari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Caroline is een heel fijn hartelijk persoon. Ze neemt de begeleiding heel serieus, ze legt alle stappen uit. De behandeling is fijn, een warm bad en met genoeg handvaten om thuis zelf weer aan de slag te kunnen. Caroline is een zeer intuitief iemand, heeft duidelijk heel veel scholing gehad op tal van gebieden, dit kom terug in onze diepgaande gesprekken. Al met al een topervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 december 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een ontmoeting met Carolien is een diepe ontmoeting met je spirituele ik. Zij geeft toegang tot het open hart wat je altijd bent geweest. Liefde stroomt vrij door haar heen en door je daaraan over te geven kom je jezelf tegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 augustus 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds ik Caroline heb ontmoet, draagt ze bij aan belangrijke ontwikkelingsfases in mijn leven. Je komt veel mensen tegen op je pad. Van sommige weet je dat je ze later nog dankbaar bent. Caroline is daar één van. Hoe ze je ook helpt, op jouw manier, haar begeleiding is voor altijd voelbaar. Ik sluit me volledig aan bij de recensies van Cécile, Shirley en Jennifer. En bij ieder die een liefdevolle achterlaat - Ahe!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De coaching-sessies met Caroline waren ontzettend fijn, leerzaam en prettig! Ze is een fantastisch mens waar ik graag van Den Haag naar Amsterdam voor reisde om met haar aan de slag te gaan. Ik heb enorm veel aan haar hulp gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenoord - 5 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg blij met de coaching van Caroline Schaay. Al vanaf het in-take gesprek wist zij mijn situatie te doorgronden en mij met concrete adviezen te helpen. De sessies waren iedere keer voor mij een geweldige eye-opener. Ik ben mijzelf veel beter gaan leren kennen en we weet nu beter wat ik moet doen om sterker in het leven te staan. Caroline is een fijne professional die holistisch naar mij heeft gekeken. Met scherpe vragen, diepgaande gesprekken en helende woorden mij heeft geraakt in geest, ziel en lichaam. Dankjewel hiervoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Myn ervaring met caroline , geweldig een deskundig en liefdevolle vrouw die heel goed weet waar ze voor staat . Ik heb er heel veel steun en liefde tydens onze sessie's gekregen het is een engel .🙏❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 4 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ervaar haar als een hele krachtige vrouw, ze legt de vinger op de juiste plek, waardoor ik echt de diepte inging. Maar alles gebeurde op een pure, liefdevolle en veilige manier, door haar heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Ik ben thuisgekomen in mezelf, ik sta in mijn kracht en ik volg mijn hart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 2 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb twee hele mooie en bijzondere ervaringen gehad bij Caroline. De trainingsweek thuiskomen in jezelf op Ibiza en daarnaast ook de Heart & Soul healing. Ze is een geweldige liefdevolle en professionele coach. Kan zich goed inleven, straalt enorm veel rust uit, geeft veel vertrouwen en door haar behandelingen helpt ze je om dingen uit het verleden los te laten waardoor je innerlijk weer gaat bloeien! Hierdoor zal je ook zeker enorm gaan “groeien” als mens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 2 maart 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als deelnemer aan de trainingsweek "Thuiskomen in je Zelf" heb ik ervaren hoe deskundig en empathisch Caroline is. Die week was voor mij life-chancing mede door de professionele begeleiding van Caroline. Zij voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, waardoor je makkelijker zaken los kunt laten. Ze heeft een bijzonder fijne stem, wat heel fijn is bij geleide meditaties. De trainingsweek zat heel goed in elkaar. Ik zou iedereen zo'n week met Caroline gunnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Varsseveld - 28 februari 2018
32 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10