Soul Healing

Meer ontspanning, ruimte & innerlijke vrede.

Rediscover your Self met Soul healing

Zelf ontplooiing is mijn passie, daarom heb ik met alle technieken die ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd de Soul healing ontwikkeld.

Deze workshop is een persoonlijke healing die je in een groep doet. Een ontdekkingsreis naar jou ware Zelf.
Het oude zelfbeeld inclusief alle overtuigingen, denkbeelden, patronen, kwetsuren en emotionele blokkades die vanuit afscheiding en dualiteit zijn ontstaan kunnen we loslaten en naar het licht brengen. Weggegeven en verloren zielendelen worden weer opgehaald.

Met de Soul healing is het mogelijk om op een liefdevolle, zachte en toch krachtige manier je fysieke, emotionele en mentale lichaam in balans te brengen. Je ervaart direct meer ontspanning, rust en innerlijke vrede.

Onopgemerkt hebben we in ons leven veel ballast verzameld. (denk aan; vage klachten, imprints, projecties, negatieve gewoonten, vooroordelen, angsten, energetische blokkades en het effect van traumatische gebeurtenissen.)
Wanneer deze ballast weg is, besef je pas hoe veel lichter het leven kan zijn.
Bevrijd van ballast is het makkelijker om op jouw innerlijke wijsheid en het leven te vertrouwen.

 

 

 

https://www.facebook.com/cschaay

 

Soul Healing agenda

Deze Soul Healing workshop is speciaal door Caroline ontwikkeld om in een groep te doen.

Op de Banken in Zeewolde.

Spring-flower 

 2-4 mei 2024

 

Lorelei

Dagtickets: Zaterdag 6 juli en zondag 7 juli
Driedaagse midweek di 9 t/m do 11 juli
Driedaags weekend 12 t/m 14 juli

 

Stralendlichthart

21 t/m 25 augustus 2024

 

" Ik wandel mijn pad weer in lichtheid, liefde, speelsheid en lol. "

" Ik was er zo aan toe om los te laten "

Hi lieve Caroline,

Nog steeds kan ik niet geloven wat er gebeurd is... al die issues waar ik ruim 8 jaar keihard aan gewerkt heb ben ik kwijt. Ze zijn gewoon opgelost, verdwenen, klaar.

8 jaren lang gewerkt aan mezelf, bezig geweest met mezelf, mijn voorouders, mijn patronen, valkuilen, ellende van vroeger, relaties niet te vergeten... de hele mikmak. Stapje voor stapje, laag voor laag. En ik kwam dieper en dieper, vocht, huilde, schreeuwde, was in extase wanneer iets lukte, deed rituelen, werkte met energieen, vond ergens mezelf, raakte mezelf weer kwijt en vond mezelf weer en nou ja je kent het vast wel. 😉 Maar de issues losten niet volledig op, het ging niet weg.

Hoe ik ook werkte aan de issues, toch hoorde ik mezelf telkens daarover praten o.a over hoe moeilijk mijn start was de eerste jaren van mijn leven. Ik wilde wel loslaten, heel graag zelfs, maar wist gewoon simpelweg niet hoe. En ook al was ik superblij met mijn pad en deed ik waar ik intens blij en gelukkig van werd, de ballast ging niet weg, bleef in mijn hoofd aanwezig, ook dingen waarvan ik zelf vond dat ze al klaar en afgerond waren.

En nu na jouw Soulhealing is het gewoon weg, klaar, foetsie. Ik voel me zoooo ongelooflijk bevrijd, zo licht, zo blij, zo vrolijk, zo relaxed zo.... liefde. Na afloop zei ik al: ik Ben. Eindelijk.

Nu kan ik in het Nu leven. Even was ik bang dat het weg zou ebben... dat het weer zou verdwijnen. Maar het voelt nog steeds zo ruim, zo heerlijk... ik heb gewoon even helemaal geen problemen en issues meer...

Hoe geweldig en heerlijk is dat?!

Ik was er zo aan toe om los te laten, om verder te kunnen op mijn pad, om op te ruimen in mijn hoofd en in mijn lijf. Al die ballast is nu weg.. en het voelt niet alleen alsof mijn eigen ballast weg is maar alsof ook in mijn voorouderlijke lijn dingen geheeld zijn, weg zijn.

In de interactie die ik met mensen heb is nu meer balans voor mijn gevoel. Ik kan beter luisteren maar durf nu ook wat beter mijn ruimte in te nemen/ aangeven wat ik graag zou willen. En beter dingen bij de ander laten. (ohhh jippie! 😉 😊 )

Dank je wel dat je me binnen liet bij je workshop, ondanks dat ik me niet aangemeld had. Dank je wel voor je instructies aan het begin, om je hogere zelf de leiding te durven geven en te vertrouwen. Dat was de sleutel voor mij.

Het werkt zo wonderlijk en zo.... wauw... ik ben er zo onder de indruk van. Ik ben helemaal perplexed over wat er kan gebeuren in 1 workshop...

Wauw wauw wauw, echt super bedankt!

Ik ben heel benieuwd hoe de workshop voor jou was en of je van meer vrouwen van Lorelei succesverhalen gehoord hebt mbt jouw workshop.

Voor mij was het echt g e w e l d i g ! En zo levensveranderend.

Dank je wel!!! ❤
Veel liefs, en we zien elkaar ongetwijfeld weer eens,

Hilda

Wat kost het?

Soul Healing

GRATIS

(inbegrepen bij Festival kaartje)

Neem contact met mij op

TOP