Heart & Soul Healing

Breek door zelfgemaakte barrières

Heart & Soul Healing spoort de oude en vervormde patronen op waar ons onderbewustzijn nog steeds energie aan geeft. Ook al hebben wij nog zoveel werk gedaan om onze vraagstukken op te helderen, vaak blijft er een stukje ontbreken, hetgeen een volledig begrijpen in de weg staat.

Als gevolg daarvan creëren wij keer op keer soortgelijke patronen in ons leven, om onszelf opnieuw een kans te geven om onze lessen te begrijpen. Daarbij komt ook nog dat iedere angst of emotioneel overblijfsel waar wij met betrekking tot een bepaald onderwerp aan vasthouden, het probleem nog verder vervormt, waardoor het bijna onmogelijk is om het volledige beeld te zien.

"Ik wandel mijn pad weer in lichtheid, liefde, speelsheid en lol."

Heart & Soul Healing werkt op een manier waarbij het onderbewustzijn ons kan helpen om door deze zelfgemaakte en beperkende barrières heen te breken. Heart & Soul Healing spoort alle verdwaalde stukken van onszelf op en brengt deze terug in balans, zodat wij werkelijk kunnen begrijpen wat het betekent om één te worden.

Dit is een methode om alle aspecten van onszelf te genezen op een cellulair niveau. Deze healingmethode is oorspronkelijk afkomstig van Ken Page die door vijfentwintig jaar actieve praktijk en het werken met duizenden cliënten Heart & Soul Healing heeft ontwikkeld. Cellulair betekent dat problemen en vraagstukken op ieder niveau van werkelijkheid en dimensie van ons bestaan worden aangepakt.

" Ik was er zo aan toe om los te laten "

Hi lieve Caroline,

Nog steeds kan ik niet geloven wat er gebeurd is... al die issues waar ik ruim 8 jaar keihard aan gewerkt heb ben ik kwijt. Ze zijn gewoon opgelost, verdwenen, klaar.

8 jaren lang gewerkt aan mezelf, bezig geweest met mezelf, mijn voorouders, mijn patronen, valkuilen, ellende van vroeger, relaties niet te vergeten... de hele mikmak. Stapje voor stapje, laag voor laag. En ik kwam dieper en dieper, vocht, huilde, schreeuwde, was in extase wanneer iets lukte, deed rituelen, werkte met energieen, vond ergens mezelf, raakte mezelf weer kwijt en vond mezelf weer en nou ja je kent het vast wel. 😉 Maar de issues losten niet volledig op, het ging niet weg.

Hoe ik ook werkte aan de issues, toch hoorde ik mezelf telkens daarover praten o.a over hoe moeilijk mijn start was de eerste jaren van mijn leven. Ik wilde wel loslaten, heel graag zelfs, maar wist gewoon simpelweg niet hoe. En ook al was ik superblij met mijn pad en deed ik waar ik intens blij en gelukkig van werd, de ballast ging niet weg, bleef in mijn hoofd aanwezig, ook dingen waarvan ik zelf vond dat ze al klaar en afgerond waren.

En nu na jouw Soulhealing is het gewoon weg, klaar, foetsie. Ik voel me zoooo ongelooflijk bevrijd, zo licht, zo blij, zo vrolijk, zo relaxed zo.... liefde. Na afloop zei ik al: ik Ben. Eindelijk.

Nu kan ik in het Nu leven. Even was ik bang dat het weg zou ebben... dat het weer zou verdwijnen. Maar het voelt nog steeds zo ruim, zo heerlijk... ik heb gewoon even helemaal geen problemen en issues meer...

Hoe geweldig en heerlijk is dat?!

Ik was er zo aan toe om los te laten, om verder te kunnen op mijn pad, om op te ruimen in mijn hoofd en in mijn lijf. Al die ballast is nu weg.. en het voelt niet alleen alsof mijn eigen ballast weg is maar alsof ook in mijn voorouderlijke lijn dingen geheeld zijn, weg zijn.

In de interactie die ik met mensen heb is nu meer balans voor mijn gevoel. Ik kan beter luisteren maar durf nu ook wat beter mijn ruimte in te nemen/ aangeven wat ik graag zou willen. En beter dingen bij de ander laten. (ohhh jippie! 😉 😊 )

Dank je wel dat je me binnen liet bij je workshop, ondanks dat ik me niet aangemeld had. Dank je wel voor je instructies aan het begin, om je hogere zelf de leiding te durven geven en te vertrouwen. Dat was de sleutel voor mij.

Het werkt zo wonderlijk en zo.... wauw... ik ben er zo onder de indruk van. Ik ben helemaal perplexed over wat er kan gebeuren in 1 workshop...

Wauw wauw wauw, echt super bedankt!

Ik ben heel benieuwd hoe de workshop voor jou was en of je van meer vrouwen van Lorelei succesverhalen gehoord hebt mbt jouw workshop.

Voor mij was het echt g e w e l d i g ! En zo levensveranderend.

Dank je wel!!! ❤
Veel liefs, en we zien elkaar ongetwijfeld weer eens,

Hilda

Wat kost het?

Heart & Soul Healing

€ 300,-

Deze 3-uur durende eenmalige healing is ontworpen om alle aspecten van onszelf te genezen op een cellulair niveau. Deze healing-methode is oorspronkelijk afkomstig van Ken Page die door vijfentwintig jaar actieve praktijk en het werken met duizenden cliënten de “Heart & Soul Healing” heeft ontwikkeld. Cellulair betekent dat problemen en vraagstukken op ieder niveau van werkelijkheid van ons bestaan worden aangepakt.

Deze healing is pas mogelijk na een eerdere intake -consult (á €100 ex. BTW). Deze intake kan zowel offline als online worden afgenomen.

Voorwaarden

Als je door welke omstandigheid dan ook, niet in staat bent om de afspraak na te komen en de afspraak wil annuleren of verzetten, neem dan tijdig telefonisch of per mail contact op. De afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd tot 24 uur (= een werkdag) voor de gemaakte afspraak. Bij annulering minder dan 24 uur voor de gemaakte afspraak wordt de gehele sessie in rekening gebracht.

Neem contact met mij op

TOP