Coaching

Herken je dit?

Je bent in een fase van je leven aangekomen waarop je andere keuzes wilt maken. Je weet alleen niet zo goed welke. Wat zegt je gevoel? En staan je gedachten je vaak in de weg je hart te volgen? Je loopt vast. 

Doorbreek dit door aan de slag te gaan met je gedachten. Door meer in verbinding te komen met jezelf en daardoor ook met de mensen die je liefhebt. Leef je ware potentieel en ervaar wat zelfliefde met je kan doen.

Laat mij je hierbij helpen

Rediscover yourself

Inmiddels beginnen we ons steeds meer te beseffen dat onze omgeving en datgene wat zich daarin afspeelt een directe weerspiegeling is van hoe wij denken, hoe wij ons daardoor voelen en in het leven staan.

Bijvoorbeeld: Ben je boos? dan zie je boze, chagrijnige mensen. Wanneer je deze weg zou sturen of vermijden, trek je vervolgens gewoon weer nieuwe aan. Alles waar we weerstand op hebben of negeren komt uiteindelijk toch weer terug in onze werkelijkheid juist omdat het simpelweg opnieuw aangetrokken wordt door iets in ons en de wijze waarop we daardoor in het leven staan. Bij dat ´iets´ kun je denken aan: patronen, negatieve overtuigingen een onbewuste onwil, onvermogen of een innerlijk verbod om gezond, krachtig en gelukkig te zijn.

Ook een aandoening of ziekte ontwikkelt zich niet zomaar. De ballast die wij als mens met ons meedragen ´blokkeert´ in meerdere of mindere mate de toegang tot ons goede gevoel en stimuleert ons daarmee indirect te handelen tegen de stroom van het leven in. Hierdoor ontwikkelt een ziekte zich makkelijker en wordt een eventueel herstel in meer of mindere mate tegengewerkt.

" Je krijgt weer zicht op wie jij werkelijk bent en wat jou bezielt. "

In dit individuele Rediscover your Self traject van ± 6 sessies gaan we direct in op jouw wensen en behoeften. En natuurlijk herzien van de negatieve overtuigingen die je bent gaan geloven tijdens je leven. Door jezelf hiervan te ontdoen, krijg je weer zicht op wie jij werkelijk bent en wat jou bezielt.

Ik maak hierbij gebruik van verschillende methodieken, ervaringen en inzichten uit o.a. de volgende stromingen: The Work van Byron Katie, Familieopstelling en natuurlijk de Heart & Soul healing.

In het kort: Rediscover your Self traject geeft je de essentiële bewustwording, helpt je met accepteren, bouwt jouw persoonlijk fundament weer op en draagt zo bij aan een fijn & ontspannen leven. Je voelt meer ruimte om vrijer in het leven te staan, heldere beslissingen te nemen en gelukkiger te zijn met wie je bent.

" Ik durf meer mezelf te zijn "

Ik ben opener geworden; durf meer mezelf te zijn.

Door het lifecoaching traject “Rediscover your Self” bij Caroline heb ik weer zin in mijn leven gekregen. Ik ben opener geworden; durf meer mezelf te zijn.

Daardoor heeft niet alleen mijn vriend, maar ook mijn baas mij veel beter leren kennen en meer vertrouwen gekregen in de manier waarop ik in het leven sta. Eindelijk word ik voor ‘vol’ aangezien en heb ik mijn eigenwaarde weer terug.

Ik heb mij nooit gerealiseerd dat mijn ‘beperkende’ gedrag zo’n invloed had op anderen.

Sophie

" Ik voel me herboren "

Ik voel me als herboren, een nieuw mens, een nieuwe toekomst.

Wat doe je als je het gevoel hebt dat je creatief de verkeerde afslag hebt genomen en je terecht bent gekomen op een doodlopende weg?
Wat doe je als je in het doolhof de uitgang niet meer kan vinden?
Wat doe je als je bikkelhard bent geworden, niet alleen voor je omgeving
maar vooral ook voor jezelf?
Wat doe je als je je lijf hebt verwaarloosd en de dokter zegt:
” U bent ongeneeslijk ziek, ik geef u nog een half jaar!”
Dan weet je een ding zeker, er moet iets veranderen!
Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Waar ga je naar toe?

Lieve Caroline,
Ik heb een aantal sessies bij je mogen doen en ik keek vol bewondering hoe liefdevol en geduldig je was. Er waren vele onbedaarlijke huilbuien overpeinzingen en openbaringen.

Ik; wars van spirituele prietpraat ging onder leiding van jouw op zoek naar m’n diepste eigenste ik. Of ik m’n diepste eigenste ik gevonden heb weet ik niet, maar ik voel me wel als herboren, een nieuw mens, een nieuwe toekomst.

Lieve lieve Caroline bedankt. You’re not human you’re an Angel!!

Harm Lust
Schrijver Filmregisseur

Wat kost het?

ZOOM -Online

€ 100,-

Via Zoom maken we gebruik van audio en video communicatie. Hiervoor heb je een computer, een verbinding met internet en een rustige plek voor jezelf nodig om het gesprek te kunnen voeren.

De Zoom gesprekken zullen gemiddeld 90 minuten duren. Aan het eind van elke gesprek kijken we waar je bent en wat jouw behoefte is voor een volgend gesprek.

 Je kunt ook een prepaid pakket aanschaffen voor 5 gesprekken.

5 sessies

€ 450,-

Privé - Face-to-Face

€ 100,-

De gesprekken zullen gemiddeld 90 minuten duren. Aan het eind van elke gesprek kijken we waar je bent en wat jouw behoefte is voor een volgend gesprek.

Voorwaarden

Als je door welke omstandigheid dan ook, niet in staat bent om de afspraak na te komen en de afspraak wil annuleren of verzetten, neem dan tijdig telefonisch of per mail contact op. De afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd tot 24 uur (= een werkdag) voor de gemaakte afspraak. Bij annulering minder dan 24 uur voor de gemaakte afspraak wordt de gehele Zoom / Persoonlijke sessie in rekening gebracht.

Neem contact met mij op

TOP