Adem en trauma verwerking

Ik werk al jarenlang met de verbonden ademhaling om op die manier de dieper gelegen en onderdrukte emoties te bevrijden.

Het is eigenlijk een soort magie waarmee je oude emoties en beperkende gedachten kunt loslaten en een beter contact kunt maken met wie je nu bent.

We hebben soms de neiging om onze emoties te onderdrukken en vast te houden aan dingen uit het verleden die ons niet meer helpen in het heden. 

Verbonden ademhaling helpt je om bewust ruimte te geven aan die dingen die nog steeds aandacht vragen. Het gaat erom je adem en aandacht te brengen naar delen van je lichaam waar je dingen hebt opgeslagen gedurende je leven.

Misschien voelt het in het begin wat ongemakkelijk om deze 'stukken' van jezelf aan te raken. Maar door er contact mee te maken, ze te voelen en te omarmen, ontstaat er uiteindelijk een soort reiniging in je systeem. Het betekent niet altijd dat je meteen van vervelende gevoelens af bent, maar eerder dat je ze kunt dragen zonder er door te worden overheerst. 

Met 'verbonden' ademen herstel je je natuurlijke ademhaling. Het helpt je oude pijn, spanning en stress te verwerken, waardoor de last die je met je meedraagt minder wordt. Je geeft je jezelf de ruimte en komt letterlijk weer op adem. 

Tijdens deze ademhaling is er geen pauze tussen in- en uitademen, en de nadruk ligt op het voller en vrijer ademen. Dit opent gebieden die voorheen gesloten waren, laat spanning los en laat je energie weer stromen.

Uiteindelijk zal dit je energieniveau verhogen, waardoor je je beter voelt en meer in balans bent. Dus, als je wilt ontdekken hoe krachtig ademen kan zijn, probeer dan de verbonden ademhaling en voel de positieve veranderingen in jezelf.

Sessie 1:1
Duur 1,5 - 2 uur
Investering € 149*

Duo sessie 1:2
Duur 2 - 2,5 uur

Investering € 199

(*Vrijgesteld van btw)

TOP